AirBaltic käivitab idasündmuste tõttu mitu uut liini

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBaltic
airBaltic Foto: SCANPIX

Selleks suvehooajaks, mis algab 29. märtsil, avab Läti lennufirma airBaltic üheksa uut liini ning täiustab lennuplaani lendudel, mis ühendavad Baltikumi piirkonna Euroopa, Lähis-Ida ning SRÜga.

AirBalticu kommertsjuht Christophe Viatte sõnul on muudatused idaturgudel sundinud ettevõtet vähendama idasuunalisi lende ning seega on lennukid vabad uuteks liinideks. «Need viivad populaarsetesse ja päikeselistesse linnadesse Vahemere ning Balti mere regioonis,» ütleb ta.

Ettevõte jätkab oma ühenduste tugevdamist Skandinaaviaga nii Stockholmi, Göteburgi, Kopenhaageni kui Aalborgi kaudu ning samal ajal tutvustatakse ka uusi liine Tallinnast Berliini ja Viini. «Liigutame oma läänesuunalised hommikused lennud varasematele hommikutundidele, nii et on kauem võimalik veeta aega linnades nagu Hamburg, München, Pariis, London, Amsterdam, Žürich ning Berliin,» märgib Viatte.

Suvehooajaks avab airBaltic mitmed uued otseliinid Riiast, Tallinnast, Dortmundist ja Frankfurdist. AirBalticu sihtkohtade hulka on lisatud Aalborg (Taani), Heringsdorf (Usedomi saar, Saksamaa), Dubrovnik (Horvaatia), Thessaloniki (Kreeka), Rhodos (Kreeka) ja Pisa (Itaalia). Täieliku AirBalticu lennuplaani leiab firma kodulehelt www.airbaltic.com

Sihtkoht

Lennusagedus

Lend alustab

Hind *,

Basic klass

Riia – Aalborg (Taani)

1 lend nädalas

18. aprill

69 EUR

Riia – Dubrovnik (Horvaatia)

1 lend nädalas

26. mai

99 EUR

Riia – Thessaloniki (Kreeka)

2 lendu nädalas

5. juuni

85 EUR

Riia – Rhodos (Kreeka)

1 lend nädalas

12. juuni

125 EUR

Riia – Pisa (Itaalia)

1 lend nädalas

13. juuni

75 EUR

Tallinn – Berliin (Saksamaa)

4 lendu nädalas

6. mai

55 EUR

Tallinn – Viin (Austria)

4 lendu nädalas

7. mai

69 EUR

Dortmund – Heringsdorf (Usedomi saar, Saksamaa)

1 lend nädalas

9. mai

149 EUR

Frankfurt – Heringsdorf (Usedomi saar, Saksamaa)

1 lend nädalas

9. mai

149 EUR

 * Madalaim hind (ühel suunal), mis sisaldab makse ja teenustasusid ning on leitav vabade kohtade olemasolul kodulehelt www.airBaltic.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles