Tuhandetel Maxima klientidel on boonusraha kasutamata

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima.
Maxima. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Järgmise nädala teisipäeval aegub Maxima Aitäh kaardi klientidel eelmise ja varasemate aastate ostude eest kogutud boonusraha, kahe-kolme euroni ulatuv aeguv boonussumma on kasutamata veel tuhandetel Aitäh kaardi omanikul.

«Aitäh kaardiga kuni 2014. aasta lõpuni kogutud boonusraha aegub 31. märtsil,» ütles Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe. «Nii mitmeski maakonnas ja suuremas linnas registreeritud kaardiomanikest on sadu või isegi tuhandeid varasemat boonussummat mitte kasutanud inimest, kellel võib kaardil olla keskmiselt 2-3 eurot Aitäh-raha.»

Tõenäoliselt on kasutamata kaartide hulgas palju neid, kus ühes peres on registreeritud mitu kaarti, ent aktiivselt kasutatakse vaid üht. Samuti on võimalik, et kaarti on vaid korra-paar kasutatud ja seejärel on kaart ununenud sahtlipõhja. «Kutsume sellegipoolest ostjaid üles lähipäevil oma saldot kontrollima, et varasemalt teenitud boonusraha ei aeguks,» lisas Ty Lehtmäe. 

Eestis kokku puudutab see umbes 45 000 Maxima Aitäh kaardi omanikku.

Näiteks Harjumaal ja Tallinnas on selliseid kaardiomanikke üle 17 000, Ida-Virumaal 11 000, Tartus ja Tartumaal 7000 ja Pärnumaal 4000. Jõgeva-, Saare-, Valga- ja Viljandimaal on Aitäh kaarte, millel varasem boonussuma aegub, kahe tuhande ringis. Lääne-Virumaal on 1600, Järva-, Rapla- ja Võrumaal 1000, Läänemaal 500 ning Põlvamaal 400 registreeritud kaardiomanikku, kellel on paari eurone varasem boonusraha kasutamata.

Märtsi lõpus aegub vaid programmi algusest kuni 2014. aasta 31. detsembrini Aitäh lojaalsusprogrammiga kogutud raha. Kõigilt 2015. aastal sooritatud ostudelt kogutud Aitäh raha kehtib ja on kasutatav 2016. aasta 31. märtsini.

Lehtmäe sõnul tuletatakse kaardisaldo kontrollimise vajadust meelde ka kõikides Maxima kauplustes. Siseraadioga kauplustes on vastav meeldetuletus, samuti on meeldetuletav silt kaupluste kassades. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles