Lugeja küsib: miks ma ei saa ise Bingo Loto mängunumbreid valida?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Tairo Lutter / Postimees

«Miks ma ei saa Bingo Loto mängunumbreid ise valida, samas kui teiste lotomängude (Keno Loto, Viking Lotto, Eurojackpot) puhul on see võimalus olemas? Kas see võimalus tekib? See ei tohiks ju raketiteadus olla. Samuti, ostes mitme mänguväljaga Bingo Loto pileteid (lootes, et on totaalselt erinevad kombinatsioonid), ei erine need numbrid oluliselt, vaid on samad numbrid, ainult erinevas asetuses. Tundub kuidagi, et tegu on tarbija petmisega,» uurib Postimehe lugeja.

Vastab AS Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel.

Bingo Loto mängust eksisteerib maailmas erinevaid formaate. Eestis on aastast 1996 kasutusel mänguformaat, kus kõik mängukombinatsioonid on unikaalsed. Ja sellest tulenevalt ei ole mängijatel võimalik ise numbreid valida.

Et meie poole on sel teemal pöördunud teisigi mängijaid, siis kavatseme tulevikus kaaluda mänguformaadi muutust, kus mängijatel oleks võimalik ka ise Bingo Loto mängunumbreid valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles