Kalevipoegade ellu saabub päikesekiir

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katamaraan Merilin.
Katamaraan Merilin. Foto: lindaliin.ee

Ülehomsest, teisest aprillist hakkavad Linda Line'i katamaraanid Karolin ja Merilin taas inimesi Tallinna ja Helsingi vahet sõidutama ning sellest hooajast muutub kiirlaevade hommikune väljumisaeg varasemaks.

«Paljud meie kliendid käivad Helsingis tööl ja nende soovidele vastu tulles tõstsime kiirlaevade hommikust väljumist varasemaks,» selgitas Rohula. Linda Line kiirlaev väljub hommikul kell 7.40 ja jõuab Helsingi kesklinna kell 9.20. Kiirlaevaga jõuab Tallinnast Helsingisse saja minutiga ning Linda Line teeb päevas kuni 12 väljumist.

Sellest hooajast võttis Linda Line kasutusele ka uue päästevarustuse, kasvatades laevameeskonna võimekust tagada ohu korral reisijate ohutu ja kiire evakueerimine. Merereisijate ohutuse tagamisse, kiirlaevade päästesüsteemi ja personali koolitamisse investeeriti enne reisihooaja algust kokku üle 100 000 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles