Lugeja küsib: miks tuntud baar nõuab järsku garderoobitasu?

Hanneli Rudi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis levib aina enam komme küsida garderoobi kasutamise eest raha.
Eestis levib aina enam komme küsida garderoobi kasutamise eest raha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

«Tallinn Music Weeki ajal läksin Von Krahli kontserdile ja seekord nõuti mult kaks eurot garderoobitasu. Sellise järsku üle öö tekkinud tasuga on igavene jama, sest sularaha ma kaasas ei kanna. Miks selline tasu kehtestati ja miks see nii suur on?» küsib muusikahuviline.

Vastab Von Krahli teatri pressiesindaja Herkko Labi.

Suurte sündmuste korral nagu Tallinn Music Week peab Von Krahli Teater suurendama garderoobi numbrite hulka, kuna pärast ümberehitusi puudub teatril eraldiseisev ruum vaid garderoobi tarbeks. See tähendab kulu ajutiste moodulite rendi, paigaldamise ja muu vajaliku näol. Otsustasime sellisel puhul rakendada ka numbritasu külastajale. Kuid oluline siin märkida, et see puudutab vaid suuri üritusi, kui hõivatud on maja kõik korrused ja ruumid ning külastajate arv on tavapärasest kordades suurem. Teatrietenduste ja väiksemate pidude puhul toimib garderoob edasi ikka tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles