Viis nippi härrasmehele, kuidas kevadeks valmistuda

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üherealine ja kehasse: ehkki kaherealised ülikonnad trügivad jõuliselt meeste selga tagasi, valitseb ülikonnamaailma endiselt kitsama siluetiga, keha järgiv variant. Pintsak on seejuures tihti lühem, kahe nööbi ja kahe tagalõhikuga.
Üherealine ja kehasse: ehkki kaherealised ülikonnad trügivad jõuliselt meeste selga tagasi, valitseb ülikonnamaailma endiselt kitsama siluetiga, keha järgiv variant. Pintsak on seejuures tihti lühem, kahe nööbi ja kahe tagalõhikuga. Foto: SCANPIX

Business Insider toob välja viis stiilinippi, kuidas peaksid meesterahvad härrasmeeste kombel kevadeks valmistudes oma riidekapid üle vaatama.

Kevad on tujukas aastaaeg. Alati tekib küsimus, millal ta täpselt kohale jõuab ja kui ta jõuab, siis ilmub jälle korraks talv ja nii kuni suve alguseni. Riidekuhjades hullamise asemel tuleks härrasmeestele asi lihtsaks teha – stiilsus ja universaalsus korraga viivad sihile.

Põhimõtteliselt – kogu kevadgarderoobi väljakujundamise põhiidee seisneb selles, et suudaksid soojas püsida, ilma välja nägemata, et riietud talviselt.

Lahendus on siin – tarvis on viit esemet (või õigemini nippi).

1. Kevadine mantel

Otsi välja vanamoodse välimusega vihmamantli tüüpi mantel (või soeta see poest). Talv on tulnud ja läinud, nii et kõik paksud mantlid ja karvased joped peida kapisügavustesse. Kui tahad proovida midagi uut, siis vaata poes ringi ja otsi vihmamantli tüüpi mantlit, mis pole ühetooniline, vaid mis lisab põnevust mõne mustri või teist tüüpi kangaga.

2. Soliidne kevadine kampsun

Kevadtuultes ellujäämiseks on kõige olulisem kihiline riietumine – see on võtmeküsimus. Talvest kevadeks üleminek tähendab rinda pistmist külmade hommikutega ning palavate pärastlõunatega. Kihiline riietus tagab selle, et sa ei kuumene üle oma lõunapausi ajal või ei kõnni hommikul tööle külmavärinate saatel.

3. Soeta endale sinine ülikond

Lisa oma garderoobi sinist värvi. Sinine ülikond on üks variant. New Yorgi moenädalal ilmusid lavale vaid sinised ülikonnad, mis ilmselt näitab seda, et see värv on praegu pop ning lisab teatud värskust riietusstiili. Kui sa pole päris valmis endale sinist ülikonda selga tõmbama ning tahaksid midagi tagasihoidlikumat või pole lihtsalt ülikonna-inimene, siis proovi sinist jakki ja siniseid teksapükse.

4. Sokid unusta ära

Võta sokid julgelt jalast. Sokid on moest väljas. On kevad ja võid julgelt oma pahkluu värske õhu kätte tuua. Rulli püksisääred veidi üles ja naudi kevadilma.

5. Uus paar päikeseprille

Võib-olla on sul juba sahtlis mitu paari päikeseprille. Kevadilmad tähendavad rohkem päikest. Prillid on lihtne aksessuaar, et lisada oma kogu välimusele väikene twist, mis muudab su hetkega moekaks. Vastavalt riietusele vali ka prillid – kui riietus on klassikalisem, ära keera prillidega vinti üle ja vastupidi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles