Meisterkokk toidukohtade sulgemisest: muudame ettevõtte strateegiat

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Leppik
Riho Leppik Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Ida-Virumaal mitme toidukohaga tegutsenud BBQ Cateringi taga seisev meisterkokk Riho Leppik edastas Postimehele, et seniste toidukohtade sulgemise taga seisab soov ettevõtte strateegiat muuta.

«Oleme viis aastat Ida-Virumaal kohalikku toidukultuuri edendanud ning piirkonnas nelja kohvikut pidanud. Meie missiooniks oli arendada toidukultuuri Ida-Virumaal Jõhvi kontserdimajas, Kiviõli Seiklusturismi keskuses, Narva kolledžis asuvas kohvikus Muna ja Toila Pargi kohvikus,» edastas Leppik.

Selle eesmärgiga on Leppiku sõnul edukalt hakkama saadud, mille kinnituseks on ka ülemöödunud aastal BBQ Catering OÜ-le väljastatud tiitel SA-lt Põhja-Eesti turism. Väikeettevõtete kategoorias saadi kõrge teine koht.

«Toitlustusfirma puhul hinnati just otsust tuua oma oskusteave pealinnast välja Ida-Virumaale, tõstes seeläbi toitlustusteenuse kvaliteeti ja taset regioonis,» lisas Leppik.

Ettevõtte viie aasta missioon sai Leppiku sõnul sellega täidetud ning uue tegevusstrateegia kohaselt suunatakse põhifookus catering'i teenuste kvaliteedi standardite tõstmisele Mozart Cateringi brändi all. «Siin on meie tegevuskohaks Tallinnas asuv Mustpeade Maja. Samuti pakume suvisel ajal unikaalset teenust BBQ Catering brändi all Euroopas ainulaadest liikuvast BBQ köögist,» selgitas Leppik.

Kokast ettevõtja sõnul on tema firmal kõik eeldused eesmärkide saavutamiseks olemas.

Ta toob välja, et teda ennast on pärjatud barbeque Euroopa meistritiitliga ja ta on saavutanud  8. koha barbeque maailmameistrivõistlustel. BBQ Cateringis töötaval peakokal Aleksandr Nikoškovil on ette näidata Eesti kokkade meistrivõistlustelt saadud kaks hõbemedalit ja üks pronksmedal. Lisaks oli Aleksandr Nikoskov ka 2015. aasta Vabariigi Presidendi vastuvõtu üks peakokkadest.

Leppik kinnitab, et kindlasti jääb alles Tartu Ülikooli Narva kolledžisse loodud kohvik Muna, mis on tema sõnul olnud BBQ Cateringi edukaim kohvik Ida-Virumaal ja tänaseks ka Narva hinnatuim söögikoht.

«Jätkuvalt on Mozart Cateringi tipptasemel toitlustusteenus ja BBQ Cateringi unikaalne liikuv köök kõikide seniste ja tulevaste klientide käsutuses,» lisab ta lõpuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles