Koolitüdruku lihavõttereis lõppes pisarates

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Panther Media

Hispaanias elav Deva Joseph (14) püüdis naasta lihavõtete järel koju, kuid lennufirma ei lubanud teda kahe käsipagasiga lennukisse ning keeldus ka tüdruku pakutud rahast.

Firma keeldus tüdruku lisarahast, sest lapsel polnud krediitkaarti, kirjutab väljaanne Mirror.

Nii jättis lennufirma easyJet nutva koolitüdruku kojujõudmise asemel Londonisse. «Istusin lennujaama põrandal ja nutsin. Ma tahtsin lihtsalt koju jõuda, aga neil oli ükskõik. Mul olin meeleheitel ja anusin,» rääkis tüdruk.

Josephil tekkis probleem, sest ta käekott ei mahtunud kohvrisse ning lennujaama töötajad ütlesid talle, et ta ei või võtta lennukisse kahte käsipagasit. Koolitüdruk tahtis teise ühiku eest maksta, kuid lennujaamatöötajad aktsepteerisid vaid krediitkaarte. Noorel tüdrukul polnud seda aga kuskilt võtta.

«Mu telefon ei töötanud, ma olin täiesti üksinda,» rääkis tüdruk, kes sai lõpuks helistada tänu toredale paarikesele, kes talle isale helistamiseks telefoni laenas.

Tüdruku isa Stefan Joseph ütles, et EasyJeti töötajad käitusid häbiväärselt.

Firma vabandas ja ütles, kuigi nende firma põhimõtteliselt ei võta lennuväravates vastu sularaha, oleks tulnud teha sel korral erand.

Joseph pääses koju alles järgmisel päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles