Singis peitus üllatav lisand

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kile sisaldanud sink.
Pildil kile sisaldanud sink. Foto: Lugeja pilt

Selverist ostetud Maks ja Mooritsa kalkunifileesingis leidus lisaks tavapärastele koostisainetele ka kilet.

Toimetuse poole pöördus tähelepanelik lugeja, kes oli märganud Selveri sotsiaalmeedia kontol teadet singist leitud lisandi kohta. «Ettevaatust, reedel, 3.04 Tondi Selverist ostetud Maks ja Mooritsa kalkunifileesink sisaldab kilet,» seisis teates.

«Selver küll vabandas, aga sealt ei saanudki aru, kas seda kilet võib olla teistes kalkunifileesinkides?» uuris lugeja.

Selveri pressiesindaja Erkki Erilaid ütles, et rohkem selliseid tooteid avastatud ei ole ja ühtegi kaebust Selverile rohkem selle kohta laekunud ei ole.

Maks ja Mooritsa kalkunifileesinki toodab Atria. Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Hormi sõnul said nad selle juhtumi kohta infot eile ning toode ise ei ole veel tehasesse jõudnud. «Meil ei ole kahjuks olnud võimalik juhtunut detailsemalt analüüsida,» selgitas Horm. Ta lisas, et toote jälitatavuse täpsemaks uurimiseks on firmal vaja toote valmistamise partiid ja kuupäeva.

Hormi sõnul sisaldas toode esialgse info järgi tõesti kiletükke. Talle teada olevalt on tegemist üksikjuhtumiga. «Vabandame sügavalt ja südamest oma tarbijate ees. Vaatame veel kord oma protsessid üle ja räägime oma töötajatega, et asjad, mis ei tohiks kunagi juhtuda, tegelikkuses ka ei juhtuks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles