Uued tooted: väherammusad koogimaitselised kohupiimakreemid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued Alma Dessert kohupiimakreemid
Uued Alma Dessert kohupiimakreemid Foto: Valio Eesti AS

Alates aprilli algusest on Eesti poodides müügil Valio uus Alma Dessert sari, mis pakub kohupiimasõbrale juustu-, õuna- ja rummikoogimaitselisi kohupiimakreeme.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on Valio viimaste aastate uudistoodete seas olnud mitmeid magustoitudest innustust saanud jogurteid ja kohupiimakreeme, mis kõik on tarbijate seas väga sooja vastuvõtu pälvinud.

Uus Alma Dessert kohupiimakreemide sari on saanud inspiratsiooni koogimaitsetest, et pakkuda kergemat ja tervislikumat alternatiivi kookidele.

«Uued kohupiimakreemid sisaldavad tavapärastest kookidest vähem kaloreid ja suhkruid ning on ka heaks valguallikaks,» sõnas Kalbin. Lisaks on need tehtud puhtast Eesti piimast ja on säilitusainetevabad.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Venemaalt, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles