Sillamäe elumaju ähvardab toasoojata jäämine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe linn Ida-Virumaal.
Sillamäe linn Ida-Virumaal. Foto: Henn Soodla

Soojusenergiaettevõte Sillamäe SEJ teavitas täna mitmeid Sillamäe korterelamute elanikke sellest, et seoses võlgnevustega katkestatakse neile toasooja andmine.

Sillamäe SEJ kinnitab, et teavitas lepingupartnereid võlgade mittetasumisele järgnevatest karmidest sammudest juba 3. septembril, kirjutas venekeelne Postimees.ee.

Siis oli võlgnevus kokku 3 712 708 krooni. Praeguseks on munitsipaal-kommunaalettevõtte võlgnevus firma ees 3 328 708 krooni. Läbi terve septembri kestnud läbirääkimised võla likvideerimiseks või restruktureerimiseks ei andnud tulemusi.

Hoolimata sellest, et soojafirma teavitas kõigi kortermajade elanikke nende täpsest võlgnevusest ning ähvardas toasooja kinni keerata 20. septembril, siis hoolimata sellest osa majade soojaga varustamine jätkub.

Sillamäe linnavalitsusest öeldi, et läbirääkimised kommunaalettevõtte ja soojaettevõtte vahel jätkuvad. Täpsemaid kommentaare lubas abilinnapea Aleksandr Kanev anda teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles