Toome kevadvärvid tuppa!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol kasutatud padjakatted ja tekstiilid: Idee ja Emotsioon, Home Spirit; lauanõud: aianduskeskus Hortes, sisustuskaubamaja Aatrium.
Fotol kasutatud padjakatted ja tekstiilid: Idee ja Emotsioon, Home Spirit; lauanõud: aianduskeskus Hortes, sisustuskaubamaja Aatrium. Foto: Tairo Lutter

Looduse tärkamisega koos tekib kihk ka kodukujundusse värve lisada. Halle varjundeid, mida nende neutraalsuse tõttu sageli sisekujunduses armastatakse, on aga võimalik hajutada osavalt valitud sisustuselementidega.

«Hall on uus valge!» – sellist ütlemist kuuleb sisekujundajate suust juba aastaid. Eelkõige halli värvigamma elegantsuse ja neutraalsuse tõttu, mida külma valge tooni juures sageli häirivaks peetakse. Samuti annab halle toone omavahel võrratult värvidega segada, ning eri tekstuuride ja rõhuasetustega mängides on tulemus endiselt stiilne, samas märkamatult uuenduslik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles