Lugeja küsib: miks Elronil on nii segane piletihindade süsteem?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rongis saab piletihindadega nipitada.
Elroni rongis saab piletihindadega nipitada. Foto: Andres Haabu / Postimees

«Nädalavahetusel sõites rongiga Pärnu-Tallinn avastasin sellise asjaolu, et ostes pileti kõigepealt Pärnu-Lelle ja siis Lelle-Tallinn säästab 20 senti. Ostes Pärnu-Lelle ja Lelle-Rapla säästab 30 senti. Ei saa Elroni loogikast aru, miks jupphaaval ostes tuleb soodsam, samas peab piletimüüja tegema lisatööd ja kulutama ka rohkem paberit jne? Kuuldes, kuidas ümberringi inimesed ostavad pileteid Pärnu-Tallinn, Pärnu-Rapla jne tekkis tahtmine öelda kõva häälega, et te maksate üle. Loodan, et Postimees aitab mul seda kõvahäälega öelda ja läbi selle paneb Elroni mõtlema,» kirjutas rongisõitja.

Vastab Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kliendi poolt kirjeldatud erisused piletihindades ei tulene kuidagi piletimüügipoliitikast, vaid tariifisüsteemi keerukusest. Kuna kasutusel on korraga nii tsooni- kui peatusepõhised piletid, on tekkinud ka mõningaid ebakõlasid piletihindades. Et vältida üksikute piletihindade muutmist, oleme otsustanud ebakõlad likvideerida siis, kui vaadatakse üle kõik hinnad. Praegu meil hindade muutmist plaanis ei ole. Loodame klientide mõistvale suhtumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles