30-aastane Mariella hakkab taas sõitma Helsingi liinil

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariella sõidab suvel Tallinna ja Helsingi vahel.
Mariella sõidab suvel Tallinna ja Helsingi vahel. Foto: Viking Line

Pärast kahenädalast dokis olekut Rootsis Landskrona laevatehases naaseb Tallinna-Helsingi liinile Vikingi Line alus Mariella.

Tänavu kolmekümnendat sünnipäeva tähistav laev läbis põhjaliku uuenduskuuri, mis hõlmas nii kajutite, restoranide kui ka ööklubi tänapäevasemaks muutmist, teatab ettevõte.

Mariella dokis oleku ajal uuendati enam kui sada kajutit. Nüüd on reisijatel võimalus broneerida ka uut tüüpi kajutit – Comfort Class.  Kokku 72 Comfort Class kajutit on mugava sisustuse, kaheinimesevoodi, teleri ja traadita veebiühendusega. Kaasaegse ilme on saanud ka kõik laeva luksuskajutid.

 «Soodsad hinnad ja traditsioonilised narivoodiga kajutid ei ole enam paljudele laevareisijatele meelt mööda. Üha enam reisijaid soovib oma puhkusesse pisut luksust,» ütles Viking Line Soome tegevjuht Kaj Takolander.

Ta lisas, et traditsioonilised laevareisi komponendid nagu pallimeri lastele ja Rootsi laua buffet on endiselt äärmiselt populaarsed, kuid kliendid on avatud ka uut tüüpi kogemustele.

Laevas  avatakse uus söögikoht nimega Plate ehk social dining tüüpi restoran, mis  keskendub klientide omavahelisele sotsialiseerimisele tööstuslikult inspireeritud keskkonnas. Uues Ocean Grill restoranis valmistavad kokad grillitud roogasid avatud köögis otse klientide silme all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles