Uued tooted: marjasiidritest erinevate pastakastmeteni

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõrkude köögiviljadega pastakaste
Hõrkude köögiviljadega pastakaste Foto: Tootja foto

Eesti joogi- ja toidutootjad annavad taas teada uutest toodetest – A.LeCoq on tulnud turule uute marjamaitseliste siidritega ning Salvest erinevate pastakastmetega.

Vaarika-jõhvika maitsega siider

Fizz Rasberry-Cranberry on naturaalse õunaveini baasil valmistatud marjane siider, mille alkoholi sisaldus on 4,5 protsenti. Tootja sõnul pakub vaarika-jõhvika maitsega Fizz maitseelamust neile, kes hindavad kerge siidri suvist magushapukat värskust. Siidrit müüakse pooleliitrises plekk-purgis. A.LeCoq soovitab seda tarbida jääkuubikutega.

Maasikamaitseline siider

Sherwood Strawberry Fields on Inglise traditsioonide järgi kääritatud siider, milles on tunda magusate ja mahlaste maasikate maitset. 0,33-liitristesse pudelitesse villitud maasikamaitseline Sherwood on mõeldud neile siidrisõpradele, kes klassikaliste õuna- ja pirnimaitsete kõrvale ka midagi uut ja teistsugust ihkavad. 4,5 protsendi kangusega jooki müüakse ka kuuspakina.

Magushapu Hiina kaste

Salvesti magushapu Hiina kaste sisaldab ananassitükke, paprikat, porgandit ja vürtse. Traditsiooniline Hiina magushapu kaste sobib hästi erinevate kana-, liha-, kala- ja riisiroogade valmistamiseks ning lisandiks. Klaaspurgis müüdava toote mass on 420 grammi ja see ei sisalda säilitusaineid.

Hõrkude köögiviljadega pastakaste

Salvesti mahe kaste sisaldab rohkelt köögiviljasid, vürtse ja maitsetaimi. Tootja sõnul sobib kaste suurepäraselt erinevate pasta- ja liharoogade valmistamiseks. Klaaspurgis müüdava toote mass on 420 grammi ja sellele ei ole lisatud säilitusaineid.

Kõik tooted on erinevates Eesti poekettides juba ka müügil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles