Suur galerii: vaata, mida pakutakse sisustusmessil Interjöör 2015

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pirital Eesti Näituste messikeskuses avati reedel kolmepäevane sisustusmess Interjöör ja aiandusmess Aiandus. Sisustusmess on järjekorras 18, aiandusmessi peetakse aga juba 23. korda.

Rohkelt pakuti kõikvimalikke sisustus- ja aiandustooteid, palju hakkas silma köögi kujunduse ja sisustusega seonduvat ning Eesti ettevõtted paistsid oma toodanguga hästi silma. Oma projekte ja teenuseid reklaamisid agaralt pea kõik Eesti suurimad kinnisvarafirmad.

Messi ajal peetavatel tasuta seminaridel ja töötubades annavad spetsialistid nädalavahetusel ülevaate kodusisustuse uutest trendidest nii sisustuse kui ka värvide osas. Messil on avatud ka tasuta sisearhitektide nõuandla, kus huvilisi nõustavad sisearhitektid Reet Krause, Kristi Tammekand ja Victoria Rüütel. 

Sisustusmessiga samaaegselt toimub mess Aiandus 2015. Lisainfot messil toimuvate seminaride ja messil osalejate kohta saab Interjöör 2015 kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles