TV3 video: taksojuht kasutas noore naise suhtes füüsilist vägivalda

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis.
Kuvatõmmis. Foto: TV3 video

Vähem kui aasta tagasi toimus Tallinna kesklinnas intsident, mis paneb imestama isegi kõike näinud korrakaitsjaid. Nimelt sai ühel kevadööl taksojuhi käest peksa süütu neiu, kes toimetati haiglasse. Ent see ei ole veel kõik, kurioosne juhtum paljastas omaette probleemiderägastiku Eesti taksoäris, mida pole siiani suudetud lahendada.

Kõik sai alguse sellest, kui neiu palus taksojuhil tööle panna taksomeetri ning näidata oma töötõendit, kuna viimane sõitis hoopis teises suunas, kui oleks pidanud. «Küünitasin tagaistmelt töötõendi järele, et seda teistpidi keerata. Aga siis haaras taksojuht ühe käega mu juustest kinni ja sealt edasi läkski meil päris rüseluseks,» meenutas nooruke Tallinna neiu ühte pimedat kevadööd, kui ta pealinna öölokaali ees pahaaimamatult takso peale istus.

Lõpuks peatus taksojuht Kalev Spa lähedal pimedas pargis. Ligi kümneeurose arve pärast marru läinud taksojuhi peatas sündmuspaika saabunud politsei. Neiu toimetati haiglasse, kus fikseeriti ka vigastused: verevalumid kätel, punetus ja vigastused peanahal.

Taksojuht, kellel oli juba varasemast ajast kriminaalkaristus sarnase teo eest, sai ka seekord karistada.

PPA Tallinna kesklinna jaoskonna juht Kaido Saarniit sõnas, et selline juhtum on väga harv.

Taksojuhtide liidu liikme Lembit Poolaku sõnul on tema oma 30 aastase tööstaaži juures kõike näinud, kuid selline füüsiline rünnak naisterahva suunas on ka tema jaoks šokeeriv.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles