Lugeja küsib: miks peab sooduspileti saamiseks messide flaiereid välja printima?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisustusmess Interjöör 2015.
Sisustusmess Interjöör 2015. Foto: Martin Ilustrumm

«Minul on viimastel suurtel messikeskuses korraldatavatel messidel käimisega tekkinud küsimus. Ajal, mil väga suurel osal on nutitelefonid, peavad inimesed messile minekuks endiselt välja printima flaieri, et saada sooduspilet. Millest selline paberi raiskamise vajadus?» küsib lugeja.

«Võtame näiteks eelmisel nädalal toimunud sisustusmessi Interjöör 2015, kus kodulehel on siiamaani kirjas, et soodusflaieri väljaprintimisel maksab messipilet ainult 3 eurot,» lisab küsija.

Vastab Tiina Aron Eesti Näitustest.

Aktsepteerime aastaid ka nutitelefonis näidatavaid flaiereid. Täpselt nii, kuidas messi külastaval inimesel on mugavam. Mõnel on ju mugavam tulla välja prinditud flaieriga, mõnel jällegi telefonist näidata.

Oleme tähelepaneku eest tänulikud ning selguse huvides lisasime juba kevadmessi Ilu sõnum 2015 piletiinfosse, et flaierit võib kassas näidata ka nutitelefonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles