Windows-telefoni äppide ostmine muutub lihtsamaks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows Phone
Windows Phone Foto: SCANPIX

Kui eelmise aasta novembris võimaldas EMT oma klientidele osta Windows telefoni äppe nii, et nende maksumus lisandub mobiiliarvele, siis nüüdsest on see võimalik ka Tele2 klientidel.

Kui seni sai Windows Phone’i omanikust Tele2 klient osta mobiiliäppe ainult krediitkaardiga, siis nüüd lisatakse nende maksumus igakuisele mobiiliarvele, teatab mobiilioperaator.

Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul toimib arvega maksmine kõigi Windows Phone versioonidega. «Maksevalikute alla tekib lihtsalt üks valikurida juurde,» ütles Aron ja lisas, et Android ja Apple operatsioonisüsteemid arvega maksmist veel ei võimalda.

Arvega saab maksta nii uute rakenduste kui ka olemasolevatele lisade tellimiseks. Teenustasu Tele2 oma klientidelt selle eest ei küsi. Äppe saavad ilma krediitkaardita osta nii lepingulised kliendid kui kõnekaardi omanikud. Äppide tellimise päevalimiit on 19,99 ning kuupiir 60 eurot. Selle ületamisel tuleb kasutada krediitkaarti.

Eestis saavad Windowsi äppe arvega osta peale Tele2 ka EMT kliendid, kellel on selline võimalus olemas alates 2014. aasta novembrist. Sarnaselt Tele2-le on EMT klientide päevalimiit 19,99 eurot ning suurema maksumuse korral on rakenduste eest võimalik tasuda vaid krediitkaardiga.

Küll aga kehtib EMT-s Windows Phone poe kaupade ostmisel päevalimiit 50 eurot ja tehingute arvu limiit on 30 tükki päevas. Sarnaselt Tele2-ga ka EMT-l ostutehingu maksumusele teenustasu ei lisandu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles