Hea uudis Finnairiga Euroopasse ja Lähis-Itta reisijatele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairiga saab nüüd näiteks soodsamalt ka Poola lennata.
Finnairiga saab nüüd näiteks soodsamalt ka Poola lennata. Foto: SCANPIX

Alates homsest laieneb Finnairi käsipagasiga reisijatele mõeldud piletitüüp lisaks Baltimaadele ja Skandinaaviale ka kõikidele lennufirma Euroopa ja Lähis-Ida sihtkohtadele.

Uus piletitüüp Light on Finnairi soodsaim piletitüüp, mis olenevalt sihtkohast on 20–30 eurot odavam kui piletitüüp Basic, mis sisaldab üht registreeritud pagasit, teatab lennufirma.

«Ka Light tüüpi piletiga reisides saab vajadusel kaasa võtta pagasi, mille saab lisada lennule eelnevalt kas internetis või lennujaamas,» sõnas Finnairi Baltikumi müügijuht Arunas Skuja. Makstes pagasitasu Finnairi veebilehel vähemalt kaks tundi enne lennu väljumist, on see olenevalt sihtkohast ainult 10–15 eurot pagasiühiku kohta.

Skuja lisas, et Light-pilet on suvehooajal sobilik ja soodne valik neile, kes plaanivad veeta pika nädalavahetuse mõnes Euroopa linnas ning kellel puudub vajadus äraantava pagasi järele.

Finnairi Plus kliendiprogrammi Silver, Gold ja Platinum klientidel on võimalik piletitüübist olenemata võtta tasuta kaasa üks ühik registreeritud pagasit. Sama võimalus laieneb ka OneWorld lojaalsusprogrammi Emerald ja Sapphire klientidele.

Finnair lendab Aasia, Euroopa ja Põhja-Ameerika vahel, pannes põhirõhu kiiretele ühendustele Helsingiga, ning transpordib aastas üle üheksa miljoni inimese ja ühendab 15 linna Aasias rohkem kui 60 sihtkohaga Euroopas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles