Türki puhkusereisile lendajad said öösel minema

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu lennufirma Flylal lennuk..
Leedu lennufirma Flylal lennuk.. Foto: Flylal.

Tallinna Lennujaama info kohaselt sai reisikorraldaja Novatours eile asenduslennuki ja kell üks öösel sai reisiseltskond Türgi poole teele asuda.


Lennujaama teatel on juba ka Novatoursiga Türgis puhanud õnnelikult Tallinna tagasi jõudnud ja praegu pole terminalis ülemääraseid ootajaid.

Esialgu lendama pidanud Leedu lennufirmaga Small Planet Airlines (endine Flylal) oli reisikorraldajal probleeme, mistõttu Türki Antalyasse puhkusereisile minejad pidid eile terve päeva lennujaamas passima. Neile maksti kinni toitustus ja taksoaarved.

Pärast keskööd õnnestus reisifirmal lõpuks asenduslennuk saada ja inimesed puhkama lennutada.

Novatours turundusjuht Olev Riisberg ütle, et lennukil ilmnesid enne lendu tehnilised vead ja lennufirmal oli nädalalõpu päeval raskusi uue lennuki leidmisega.

Tema sõnul pakuti ka Türgis 19 tundi oodanud reisijatele majutust ja toitlustust. Kõige sellega seotud kulutused on kavas kokku lüüa ja lennufirmale esitada.

Riisbergi sõnul oli Novatoursi jaoks tegu täiesti erakorralise juhtumiga, mida on eeloleval nädalal plaanis põhjalikult arutada. Ta palus kõigi reisijate ees, kellele lennu viibimine ebamugavusi tekitas, vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles