Uued tooted: suve hakul ketšupit ja majoneesi

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põltsamaa Felix

Suve eel on poelettidele saabunud uus vähendatud soola- ja suhkrusisaldust ketšup ja kartulisalati valmistamiseks mõeldud majonees.

Felixi tomatiketšupite sarja lisandunud uues Felixi tomatiketšupis on soola ja suhkrut vähendatud 30 protsendi võrra, mistõttu sisaldab toode Felixi teatel vähem kaloreid ning suuremas koguses tomatit.

Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol ütles, et varjatud kujul toidusedelis sisalduvate suhkru- ja soolakoguste vähendamine on aktuaalne teema nii terviseteadlikule ja sportlikku elusviisi järgivatele inimestele kui ka lapsevanematele ja seega peab ka toiduainetööstus tarbija eelistustega kaasa liikuma.

Salvesti uus Provansaal majonees sobib näiteks kartulisalati valmistamiseks. Salvesti turundus- ja tootearendusjuhi Aulike Miljandi sõnul annab uue majoneesi sinepine maitse kartulisalatile hea koduse maitse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles