Lugeja küsib: kas Club One kaart Tallink Takso väikebussides ei kehtigi?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki taksod
Tallinki taksod Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Miks Tallinki takso väikebussis ei kehti Tallinki Club One kuldtaseme sooduskaart?» küsib lugeja, kes eile hommikul Rootsi reisilt tuli.

«Tulin täna hommikul perega – kaks last, ema ja isa – Rootsi kruiisilt ning kaasas oli meil kaks kohvrit ja lapsevanker,» räägib mees, kes on kauaaegne Tallinki klient ja valis seetõttu ka seekord kojusõiduks Tallink Takso.

«Tahtsin võtta universaalautot, et asjad mugavamini ära mahutada, aga kuna soovitati bussi, siis selle võtsingi,» ütleb ta. Sõidul selgus aga, et see on kallim teenus. «Sellest saan aru, aga mitte sellest, miks Tallinki enda klubikaart neil ei kehti?» on lugeja nõutu.

Vastab Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne.

Juhul kui reisijaid on üks kuni kolm, rakendub taksobussis soodustus, rohkemate reisijate puhul mitte. Tingimused on üleval ka Tallinki kodulehel.

Antud juhul oleks aga võinud taksojuht seda erisust enne sõitu selgitada, eriti kui bussilahendust soovitati väikelastega reisimise tõttu.

Tallink Takso vabandab ning soovib antud taksosõidu perele korvata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles