Elron muudab sõiduplaane nii ida- kui läänesuunal

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ARNO SAAR ÕHTULEHT/Scanpix

Remonttööd Ülemistel muudavad 16.-17. mail Elroni rongide sõiduplaani.

«Seoses Ülemiste jaama jalakäijate silla demonteerimisega suletakse tööde lõigus 16. mai õhtust 17. mai hommikuni rongiliiklus,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. «Selle tõttu on muudetud idasuunal mitmete Tallinn-Tartu, Tallinn-Rakvere ja Tallinn-Aegviidu liini reiside graafikuid ning läänesuunal mitmete Tallinn-Pääsküla-Tallinn reiside graafikuid. Osaliselt teenindavad neid marsruute asendusbussid,» lisas ta.

16. mai õhtust 17. mai hommikuni suletakse Tallinn-Vesse/Lagedi lõigul rongiliiklus, reisijaid teenindatakse bussidega. Muudatused puudutavad Idasuuna (Tallinn-Aegviidu-Rakvere/Tartu) ja Läänesuuna (Tallinn-Pääsküla) sõidugraafikuid.

Idasuuna (Tallinn-Aegviidu-Rakvere/Tartu) muudetud sõiduplaani saab vaadata siit:

http://elron.ee/wp-content/uploads/2015/05/idasuund16-17.pdf

Läänesuuna (Tallinn-Pääsküla) muudetud sõiduplaani saab vaadata siit:

http://elron.ee/wp-content/uploads/2015/05/P%C3%A4%C3%A4sk%C3%BCla16-17.pdf

Info asendusbusside peatuste asukohtade kohta on leitav siit:

http://elron.ee/16-17-mail-on-idasuuna-ja-tallinn-paaskula-liini-soidugraafikutes-olulisi-muudatusi/

Elron tuletab ka meelde, et seoses remonttööde teostamisega Venemaal Oktoobriraudteel on 14. – 29. mail muudetud Narva-Tallinn reisi nr 223 sõiduplaan. Rong väljub Narvast tavapärase 7:05 asemel 30 minutit varem ehk 6:35.

Kõik muudetud väljumisajad on leitavad ka Elroni kodulehe (www.elron.ee) sõiduplaani otsingust õige kuupäeva sisestamisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles