Ületöötanud meeskonna tõttu ei jõudnud Amsterdami lennuk eile Tallinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian-Airi reisilennukid..
Estonian-Airi reisilennukid.. Foto: Toomas Huik.

Eile Amsterdamist Tallinna poole teele asunud Estonian Airi lennuk jäi ööseks Vilniusesse, sest meeskonna tööaeg läks lubatust tunduvalt pikemaks.

Plaani järgi peaks Amsterdami lennuk tegema Vilniuses vaid 20-minutilise vahepeatuse, kuid eile venis peatus oluliselt pikemaks. Venekeelse Postimehe toimetusega kontakti võtnud lugeja sõnul ootasid reisijad lennukis tunni jagu, siis juhatati nad lennujaama ning said teate, et lend on tühistatud ja Tallinnasse lennuk ei sõida.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen selgitas, et kuna lend läks juba esialgu Tallinnast ja Vilniusest tunduvalt hiljem välja, venis meeskonna tööaeg lubatust oluliselt pikemaks. Kuna lennuohutusnõuded sätestavad tööajale ranged piirangud, ei saanudki meeskond edasi lennata.

Osa reisijaid said Eskelineni sõnul asenduslendudega Tallinnasse juba eile, osa majutati ööseks Vilniusesse ning neile pakutakse asenduslende täna.

Lennufirma palus ka reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles