Abu Dhabis kukkusid hotelliöö hinnad pea poole võrra

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abu Dhabis langesid hotellimajutuse hinnad teises kvartalis mullusega võrreldes 46 protsendi võrra.
Abu Dhabis langesid hotellimajutuse hinnad teises kvartalis mullusega võrreldes 46 protsendi võrra. Foto: SCANPIX

Majutusveebi Hotels.com hotellide hinnaindeksi järgi on selle aasta teises kvartalis hotellides ööbimine mullusega võrreldes kahe protsendi võrra tõusnud. Samas leidub ka sihtkohti, kus hotelliöö on läinud oluliselt odavamaks.

Kõige järsema hinnalanguse tegid läbi Abu Dhabi hotellid – koguni 46 protsenti. Kukkumise põhjuseks on paljude uute majutuskohtade avamine piirkonnas ning kriisi tagajärjel vähenenud ärireiside osakaal, vahendas Tourism-review.com.

Lennuliikluse seisanud vulkaani tõttu langesid hotellimajutuse hinnad 18 protsendi võrra Islandi pealinnas Reykjavikis. Veel täheldati hindade langustrendi Moskvas, Dubais, Budapestis, Kopenhaagenis, Cancunis, Ateenas, Taipeis ja Dublinis.

Hinnatõusu osas tegid teistele sihtkohtadele silmad ette Bali (57-protsendine tõus) ja jalgpalli maailmameistrivõistlusi võõrustanud Kaplinn (53-prostendine tõus).

Kõige kallimaks ööbimiskohaks on indeks järgi Itaaliale kuuluv Capri saar. Hotelliöö maksab seal keskmiselt 267 dollarit ehk 3100 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles