Finnair valmistub lende ära jätma

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnair'i lennuk Tallinna lennujaamas
Finnair'i lennuk Tallinna lennujaamas Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Soome rahvuslik lennufirma Finnair teeb ettevalmistusi selleks, et nii palju kui võimalik vähendada järgmise nädala keskel toimuva lennundustöötajate streigi mõju oma reisijatele.

Soome lennundustöötajate solidaarsusstreigi planeeritud toimumisaeg on 19.-20. mai ja see mõjutab oluliselt Soome lennuliiklust, vahendab Yle Uutiset.

Finnair teatas teisipäeval, et streigi plaanipärase toimumise korral on nad sunnitud ära jätma suurema osa järgmise nädala teisipäevastest ja kolmapäevastest reisidest, nagu ka mõningad Helsingisse suunduvad lennud esmaspäeval. Lennufirma sõnul saavad reisijad võimaluse oma ärajäävad lennud teisteks päevadeks ümber registreerida.

«Kahepäevane lennundustöötajate streik häirib suurt osa maapealseid lennueelseid teenuseid, sealhulgas pagasikäitlust, ning halvab tuhandete reisijate reisiplaanid,» märkis Finnairi esindaja.

Muuhulgas rõhutas ta, et Soome rahvuslik lennufirma ei ole osalenud streiki puudutavates aruteludes ning selle eest on vastutav ennekõike maapealseid lennuteenuseid pakkuv ettevõte Airpro.

Infot ärajäetavate lendude kohta saab Finnairi Twitteri leheküljelt, lennufirma kodulehelt ja klienditeeninduse kaudu. Lennufirma tuletab reisijatele meelde, et nad kindlasti vaataksid üle oma kontaktandmed, kui peaks olema vajadus nendega otse ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles