Postiteatis jõudis inimeseni alles pärast paki kättesaamist

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postipakk.
Postipakk. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aprilli lõpus Kuressaarest postiga teele pandud pakk jõudis küll kahe päevaga Tallinna, ent teatis paki postkontorisse saabumise kohta laekus aadressaadile alles nädal aega hiljem.

Olev Teras külastas Kuressaares postkontorit 27. aprilli hommikul, mil tahtis pojale Ranile Tallinnasse Lasnamäele saata pakki kaurulaugu taimedega, vahendab Meie Maa.

Isa lootis, et pakk jõuab kahe-kolme päevaga kohale ja pakkus postkontoris käies teenindajale, et kirjutab saadetisele postipaki kiiremaks kohaletoimetamiseks ka oma telefoninumbri peale, kuid teenindaja vastas korduvalt, et selleks ei ole tarvidust.

1. mail helistas Rain Teras isale, öeldes, et ilmselt tuleb pakk talle tagasi ja isa peab oma postkasti minema vaatama, sest Tallinnas ei olnud postkontorist selleks ajaks paki saabumise kohta mingisugust teatist Rainile laekunud.

Kuna 1. mai oli püha ja postiasutused suletud, läks Rain Teras järgmisel päeval Mustakivi postkontorisse, kust saigi kauaoodatud paki kätte - samas teatis paki postkontorisse saabumisest jõudis tema postkasti alles 4. mail.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles