Tuul häiris saartevahelist praamiliiklust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triigi sadama Saaremaal
Triigi sadama Saaremaal Foto: Külliki Rooväli/Postimees/EMF

Tugeva tuule tõttu oli eile häiritud Saaremaa ja Hiiumaa vaheline praamiliiklus – ära jäid kaks plaanipärast reisi Sõru–Triigi liinil.

«Eile jäi väga tugeva tuule tõttu ära kaks väljumist parvlaevaga Kõrgelaid Saaremaa ja Hiiumaa vahelisel Triigi-Sõru liinil,» ütles Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin. Mandri ja saartevahelist liiklust tuul ei häirinud.

Graafiku kohaselt on iga päev reisid Sõrult kell 8.15 ja kell 17.30 ning Triigist kell 9.30 ja kell 19.00. Eile jäid ära Triigist kell 9.30 ja Sõrult kell 17.30 väljuma pidanud reisid.

«Kõigile e-pileti ostnutele saadetakse kohe SMS, kui on selgunud, et sõidugraafikus toimub muudatusi,» selgitas Hiiuväin. Eile saadeti kell 7.17 mõlema ära jääva reisi piletiomanikele SMS, mistõttu said nad teha vajaduse korral plaanid ümber ega pidanud sadamasse kohale sõitma.

«Praegu on veel madalhooaeg ja reiside täituvus sellel liinil on väike – ühel reisil oli e-pileti ostnud kaks sõiduautot ja kolm kaubikut, teisel reisil kolm sõiduautot ja kolm kaubikut,» märkis Hiiuväin.

Praeguse seisuga on laevaliiklus plaanipärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles