Elion avas oma pilveteenuse

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest hingusele läinud portaali suhtlus.ee kuvatõmmis
Tänasest hingusele läinud portaali suhtlus.ee kuvatõmmis Foto: suhtlus.ee

Elioni ja EMT suhtluskeskkonda lisandus pilveteenus, mis võimaldab klientidel kasutada serveri mahtu dokumentide, fotode ja videote hoiustamiseks.

«Suhtlus.ee uusim teenus Pilv tagab selle, et kõik kasutaja pildid, dokumendid ja videoklipid on lõpuks ühes kohas ning kättesaadavad kasutaja seadmest ja asukohast sõltumata. Samuti võimaldab keskkond hallata üheaegselt mitut erinevat e-posti kontot ning pidada oma telefoninumbriga seotud sõnumi- ja kõnelogi. Kõigele lisaks saab keskkonnas jälgida erinevaid uudisvooge, olgu selleks siis Facebooki postitused või siis mõne meediaväljaande uudised,» rääkis Suhtlus.ee valdkonna juht Aivar Ots.

Kõik kasutajad saavad tasuta tarbida 1GB ulatuses pilveteenuse mahtu ning vajadusel 1,94 euro eest kuus juurde rentida 100GB või 6,95 euro eest 500GB ulatuses mahtu. 

Kui Suhtlus.ee kasutaja on EMT või Diili lepinguline klient, saab ta Suhtluse kontoga siduda oma mobiilinumbri ja tema SMSide ja kontaktide ajalugu hakkab sinna salvestuma. Keskkonna kaudu saab ka sõnumeid saata ja kõnesid algatada. Kõigele lisaks on kasutaja käsutuses peale mobiiliga sidumist 2GB tasuta Pilve mahtu.

Aivar Otsa sõnul on Suhtlus.ee üheks oluliseks eeliseks see, et kasutajate andmeid hoitakse mitte mõne tundmatu välismaise teenusepakkuja vaid Eesti Telekomi hästi turvatud serverites, kus hoitakse teiste seas ka kohalike pankade andmeid.

Suhtlus.ee on Elioni ja EMT suhtluskeskkond, mis tulevikus peaks asendama eraklientidele mõeldud hot.ee keskkonda ja äriklientide veebipostkasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles