Tasub teada – millal tuleb juba ostetud praamipiletile peale maksta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikas praamisabas seismine võib kergitada piletihinda.
Pikas praamisabas seismine võib kergitada piletihinda. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Reedeti Virtsust ja Rohukülast,  pühapäeviti Kuivastust ja Heltermaalt reisidele alates 13:00 hinnakoefitsient 1,5.  Kui  pilet on ostetud reisile enne kella 13, aga sadamasse jõutakse hiljem,  tuleb tasuda kassas hinnavahe ja pileti muutmistasu 1.60€.

Kui sadamas soovitakse kasutada väljaprinditud piletit, tuleb pärast muudatuste tegemist piletile välja trükkida uute andmetega e-pilet, teatab Tuulelaevad oma veebilehel.. Mobiilikontrolli puhul pole vaja piletit printida. Kui piletiloleva reisi väljumisaega on muutunud selliselt, et esialgne pilet oli hinnakoefitsiendiga 1,5, kuid uus väljumisaeg on tavahinna kehtivusajal, siis enammakstud summat ei tagastata.

Kui sooduskaardiga e-pileti ostnud klient soovib sadamakassas piletit muuta teisele ajale, tuleb  tasuda muutmistasu 1,60 €. Väljumisaja muutmise tingimuseks on vaba broneeringupinna olemasolu uuel soovitul väljumisel.

E-piletit saab ka ise muuta, selle eest täiendavat teenustasu ei lisandu. Muutmiseks tuleb avada e-kirjaga saabunud piletikinnituses olev link või siseneda püsiklienditsooni www.tuulelaevad.ee.

Koefitsient 1,5 rakendub sõiduki üleveo hinnale:

REEDETI reisidele alates 13:00 Virtsu – Kuivastu ja Rohuküla – Heltermaa suunal;

PÜHAPÄEVITI reisidele alates 13:00 Heltermaa – Rohuküla ja Kuivastu – Virtsu suunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles