Postifirma jättis paki saaja teavituseta

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postipakk
Postipakk Foto: Marko Saarm / Sakala

Noarootsi valla elanik on häiritud, et tema saadetud postipakk oli teel neli päeva ja paki saajat pole saadetisest tänini teavitatud.

Kuna paki saajal oli pakiga kiire, siis jälgis Piir internetis 15. mail postkontoris teele pandud saadetise teekonda ja kui nägi, et see on 18. mail kohale jõudnud, andis sellest ise paki saajale märku, vahendab Lääne Elu. Piiri kõne peale läks paki saaja rattale järele, kuid Omniva saajat pakist ei teavitanud.

Lääne Elu küsimusele Piiri paki asjus vastas Omniva kommunikatsioonispetsialist Erki Varma, et postkontorist postkontorisse saates jõuab pakk sihtkohta ülejärgmisel tööpäeval pärast paki üleandmist.

Küsimusele, miks paki saajat pole teavitatud, ei osanud Varma vastata, küll aga pakkus, ta saadetisel võis puududa saaja telefoninumber, mille ta soovitas igal juhul lisada.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles