Elion suurendab nutiTV salvestatavate kanalite valikut

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitelevisioon
Digitelevisioon Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Elioni uue nutiTV kliendid saavad nüüd salvestada ja tagantjärele vaadata enam kui 130 telekanalit, varasemalt oli nutiTV põhipaketiga kaasas üksnes 27 kanalit.

«Salvestamine võimaldab korraldada telerivaatamist tavapäraste harjumuste ja hobide järgi, mitte selle järgi, mida telekava parajasti dikteerib,» sõnas Eesti Telekomi TV ja multimeedia juht Karl Anton. Tema kinnitusel on paljud inimesed, kes teenuse suhtes alguses skeptilised olid, seda kasutama hakanud – salvestuste mahud on viimase poole aastaga kasvanud  rohkem kui 21 protsenti.

Salvestatavad kanalid tunneb ära telekanali juures oleva punase REC ikooni järgi ning salvestusi saab vaadata nendelt kanalitelt, mis kliendil tellitud on. Uue nutiTV paketis maksab salvestamise teenus 5 eurot kuus ning teenuse tellijale tuleb kingitusena kaasa tasuta minuTV, mis võimaldab vaadata telekanaleid, sarju, filme ja multikaid kõikidest mobiilsetest seadmetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles