Estonian Air hakkab Rootsi golfimängijaid lennutama

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfimängijad otsivad uusi mänguväljakuid.
Golfimängijad otsivad uusi mänguväljakuid. Foto: SCANPIX

Sel sügisel toob Saare Golf Skandinaavia golfihuvilised Estonian Airi otselendudega Saaremaale.

Golfi- ja spaapaketid kehtivad ajavahemikus 30.08.-27.09.2015 ja kokku tehakse selles ajavahemikus Stockholm Arlanda ja Kuressaare vahel kaheksa tellimuslendu, teatas Estonian Air. Lennud toimuvad kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti 88-kohalise CRJ900 lennukiga.

Saare Golfi tegevjuhi Marko Kaldoja sõnul on huvi pakutavate võimaluste vastu suur olnud. «Saare Golfile sarnaseid väljakuid, mis asuvad looduse keskel ja kesklinna lähistel, on vähe. Atraktiivsust lisab ka Kuressaares asuvate spaade rohkus, mille hinnatase on rootslastele igati taskukohane,» lausus Kaldoja.

Rootsi golfi asjatundjate sõnul on Saaremaa golfiväljak hetkel vaieldamatult parimas korras ja pakub tänu kaasaegsele golfiarhitektuurile elamusi ja väljakutseid igal tasemel mängijale. Tänu pehmele merelisele kliimale saab Saaremaal golfi mängida tunduvalt pikemalt kui maismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles