Pakisaatja pakiautomaadi puhtuse pärast muretsema ei pea

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Omniva on lõputamas oma sellekevadist pakiautomaatide suurpuhastust, täna pealelõunal ei ole paar tundi võimalik seetõttu kasutada Kuressaares asuvaid automaate.

«Pakiautomaate puhastame vastavalt vajadusele, kuid kaks korda aastas viime läbi suurpuhastuse,» selgitas Omniva kommunikatsioonispetsialist Erki Varma. Tänavune kevadine suurpuhastus hakkab läbi saama – mai lõpuks on kõik pakiautomaadid puhastatud.

Varma kinnitusel pakiautomaatide puhastus pakkide saatmist ja kättesaamis ei mõjuta. «Lihtsalt pakiautomaadi pesemise ajal ei ole võimalik tunni-kahe jooksul seda konkreetset pakiautomaati kasutada,» sõnas Varma.

Omniva puhastab täna Kuressaares pakiautomaate, mistõttu ei ole need mõne tunni jooksul kasutatavad, vahendab Meie Maa. Kuressaare Maxima XX automaati puhastatakse kell 14–16 ja Smuuli automaati kell 16.15–17.30.

«Mandril toimub pakiautomaatide puhastamine igal pool öösiti, üksnes Saare- ja Hiiumaal puhastame automaate päevasel ajal,» lisas Omniva kommunikatsioonispetsialist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles