Lugeja küsib: miks Talleggi viinerid maitsevad mõnikord nagu koeratoit?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinerite söömine.
Viinerite söömine. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

«Tunnen huvi Talleggi kanaviinerite kõikuva kvaliteedid osas. Nende ostmine poes on kui lotomäng,» rääkis lugeja.

«Kui läheb hästi saad mõnusad kõrgelt «krõmpsuvad», hamba all tuntavad ning meeldiva maitsega viinerid, millel on tekstuuri. Kui halvemini läheb, siis saab pakitäie koeratoitu. Maitse ei ole võrreldav «hea partiiga», tekstuur on nõrgavõitu ja hamba all on nagu puder,» rääkis lugeja, kelle sõnul on selline kvaliteedi erinevus on juba peaaegu aasta.

«Kord ostes oled rahul, teine kord saadad kellelegi koeraomanikule, sest see maitse ja olemuse erinevus on tohutu. Välimuse järgi pole võimalik tuvastada, kas pakendis on hea partii või on jube,» lausus lugeja.

«Kvaliteedi kõikumine on nii suur, et sellise maitse ja struktuurierinevusega toode on paras tarbija mõnitamine. Võib-olla tuleks neil tootekvaliteedi kontrolli osas midagi muuta, sest mulje jääb, et nad ise ei teosta isegi «maitse» proove,» ütles toimetuse poole pöördunud inimene.

«Mis antud teema keerulisemaks teeb on toote realiseerimise kuupäev. Vastasel juhul jätaks alles «kehvast» partiist viinerid ja laseks neil endil võrrelda seda erinevust,» lisas ta veel.

Vastab HKScan Estonia kvaliteedijuht Anu Kruusimägi.

Täname pöördumast HKScan Estonia poole. Suhtume tootekvaliteeti väga tõsiselt ning iga tagasiside on meie jaoks oluline. Kuna toodete kvaliteet ja maitse on kõige olulisemad kriteeriumid meie toodete juures, siis sellest tingituna degusteerime igal hommikul kõiki eelmisel päeval toodetud tooteid. Kahjuks puudub Teie päringu juures kõlblik kuni kuupäev, mille järgi saaksime teha ka ise kontrolldegusteerimisi. Küll aga tundub hetkel, et tegemist on olnud inimliku eksitusega tootmisprotsessi käigus, mida kindlasti ei tohiks juhtuda. Vabandame veel kord ning teeme kõik endast oleneva, et toodete kvaliteediga enam probleeme ei tekiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles