Lasteaia basseinivesi ajab lapsevanemat ahastusse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suplusbassein
Suplusbassein Foto: SCANPIX

Tartu lapsevanem süüdistab lasteaeda oma lapsele tervisekahjustuste tekitamises väidetavalt reostatud basseinivees, mida ametlikud mõõtmised küll ei kinnita.

Veiko Rämmel, kes on muidu Tartu Pääsupesa lasteaiaga, mis ka ujumisvõimalust pakub, igati rahul on, sai kaks nädalat tagasi hommikul kurva üllatuse osaliseks, vahendab Tartu Ekspress.

Rämmeli sõnul on koletu juhtum tema pojaga aset leidnud kahel korral, aga sama häda on talle kurtnud teisedki vanemad. «Kust need lapsed seened mujalt ikka saavad, kui basseinist?» päris ta.

Pääsupesa direktor Jana Pillmann avaldas kahetsust, et Rämmel otse lasteaia poole ei pöördunud ning sõnas, et info selle kohta, et mõni laps oleks saanud ujumas käies kärnad, jõuab tema kõrvu esimest korda.

Samas tunnistas ta, et 2006. aastal renoveerimise käigus paigaldatud elektroonika, mis reguleerib basseinivee kvaliteeti, vajab väljavahetamist – praegu oodatakse hinnapakkumist ning loodetakse uut õppeaastat juba uute seadmetega alustada.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Tartu Ekspressist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles