Tallinna Sadam tahab parvlaevapiletite veebipoodi endale

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänane praamipiletite veebipoe esileht
Tänane praamipiletite veebipoe esileht Foto: Kuvatõmmis

Kui siiani tegeleb parvlaevapiletite veebimüügiga AS Saaremaa Laevakompaniid ja OÜ Väinamere Liine ühendava Tuule Grupi koduleht tuulelaevad.ee, siis tuleva aasta sügisest võtab piletimüügi üle mandri ja saarte vahelistel parvlaevaliinidel opereerimist alustav AS Tallinna Sadam, kes soovib praeguse veebipoe ära osta.

Tallinna Sadam on vähemalt paaril korral pöördunud Saaremaa Laevakompanii poole piletimüügisüsteemi ostmiseks, kuid siiani ei ole Tallinna Sadam vastust saanud, vahendab Meie Maa.

«Erilist huvi selle vastu ei ole olnud ja vastust pole tulnud. Paralleelselt oleme ise otsinud võimalikke koostööpartnereid ja arendajaid, kes kogu piletimüügisüsteemi järgmiseks sügiseks valmis teeks,» ütles Holsmer. AS Tallinna Sadam juhatuse liige Allan Kiil rõhutas, et kindlasti hakkab Tallinna Sadam piletimüügiga ise tegelema, iseasi, kas jätkatakse praeguse veebipoe kasutamist või lastakse uus teha.

Meie Maa pakkus välja võimaluse, et piletimüügi võiks enda peale võtta sadamaid haldav Saarte Liinid, kuid ettevõtte juhatuse esimees Villu Vatsfeld välistas selle variandi: «Me oleme siiski infrastruktuuri haldaja ega osuta operaatorteenuseid.»

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles