Farmi piima ostjat tabas ebameeldiv üllatus

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi piim
Farmi piim Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Läänemaa külalistemaja kokk ostis möödunud nädalal külalistele pakkumiseks kaheksa liitrit Farmi piima, mis välja valades läks kohvi peal kokku – ei piima müünud kauplus ega piimatööstus oska olukorda selgitada.

Eelmise nädala esmaspäeva pärastlõunal ostis Altmõisa külalistemaja kokk Ilona Selgis Haapsalu tarbijate ühistu Parila kauplusest kaheksa liitrit Farmi kilepiima, et teisipäeva hommikul sellest külastajaile putru keeta ja piimakohvi pakkuda, vahendab Lääne Elu.

Järgmise päeva hommikul kallas kokk piima kannu ja pani kannu kohvimasina kõrvale, kuid tema üllatuseks hakkasid külastajad üksteise järel kohvi kööki tagasi tooma, sest late asemel tuli masinast paksu hapupiima – piim oli kohvi peal kokku läinud.

Parila A ja O kaupluse juhataja Mille Kurtõševi sõnul on kaupluse külmikud korras ning ainsa imeliku asjana märkis ta, et need piimad olid tavalisest pikema säilivusajaga – viie päeva asemel kuus.

Farmi piimatööstuse kvaliteedijuht Marina Fjodorova ütles, et töötab piimatööstuses juba tükk aega, aga sellist asja pole ta varem kuulnud ja sellist kaebust ei ole nende kombinaadis kunagi ka fikseeritud.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles