Uued tooted: liharikas suitsuvorst ja laienenud šašlõkivalik

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere liharikas suitsuvorst
Rakvere liharikas suitsuvorst Foto: Tootja foto

Viimase nädala jooksul on Eesti toiduainete tootjad tulnud välja uute toodetega lihasõpradele - nende hulgas on nii liharikas suitsuvorst kui kergemad kanašašlõkid.

Rakvere liharikas suitsuvorst

Rakvere Lihakas sari täienes uue naturaalse ja liharikka suitsuvorstiga, milles on kasutatud sealiha 80 protsenti ja mis on täiesti e-ainete ja gluteenivaba. Poelettidele jõudsid esimesed tooted aprillis.

«Uus Lihakas suitsuvorst sisaldab 80 protsenti kvaliteetset sealiha ning on parajalt lepasuitsuga suitsutatud, mis annab vorstile mõnusalt pehme suitsuse maitse ja kuldpruuni välimuse,» tutvustas uut toodet Rakvere turundusjuht Triin Lõoke.

2012. aastal turule toodud Lihaka sarja tooteid iseloomustab kõrge lihasisaldus, hoolega valitud koostisosad ja e-ainete puudumine. Lisaks suitsuvorstile, kuuluvad Lihaka sarja ka Krakovi poolsuitsuvorst ning erinevad keeduvorstid, sardellid ja viinerid.  

Tallegg laiendas šašlõkivalikut

Talleggi kanašašlõkkide sortimenti lisandus uuel grillihooajal kintsuliha šašlõkk paprika, sibula, pipra, köömnete, basiiliku ja punega.

«Uue šašlõki puhul on tegemist suhteliselt maheda kergelt punaka marinaadiga, mille maitset rikastavad klassikalised ürdid ja lisandid. Kuna šašlõkk on valmistatud kintsulihast, sobib ta hästi pehme ja mahlaka šašlõki armastajatele ning seda on imelihtne grillida kartmata, et liha võib kuivaks muutuda,» tutvustas uut toodet Talleggi turundusjuht Triin Kõrgmaa.

Talleggi sortimenti kuulub kahte tüüpi šašlõkke – ämbrisse pakendatud nahata filee ja kintsuliha põhised šašlõkid ja vaakumis nahaga kintsuliha šašlõkid. Lisaks leiab Talleggi šašlõkkide valikust tomatišašlõki, BBQ šašlõki ja jogurti-rohelise sibula šašlõki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles