Praamipiletite veebipood esitab eksitavat infot

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praamilt maha tulevad autod Virtsus
Praamilt maha tulevad autod Virtsus Foto: Erik Prozes / Postimees

Kuigi Väinamere Liinid on viimastel nädalatel andnud erinevaid kanaleid pidi teada praamiaegade muutustest, leiab praamipiletite veebipoe kodulehelt väljumisaegade osas eksitavat infot.

«Tuule Grupi kodulehel näitab graafikus Kuivastu-Virtsu väljumist kell 11.25, aga 27. mail seda laeva see kell välja ei läinud,» kurtis Postimehe tarbijatoimetuse poole pöördunud lugeja. «Kui kasutada linki «osta pilet», siis ka ei näita Kuivatu Virtsu liinil kella 11.25 väljumist,» lisas ta.

Väinamere Liinide turundusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on tegemist vana graafiku infoga, mis ei ole veel www.tuulelaevad.ee lehelt maha võetud. «Tehnilistel põhjustel ei saa seda reisi plaanilisest graafikust kohe eemaldada, kuna müügisüsteemis on kõik info omavahel seotud,» selgitas ta.

Nüüd peaks ennekõike lähtuma 21. maist kehtima hakanud graafikust. «Oleme omalt poolt edastanud olulist infot pidevalt, mis puudutab sõidugraafikuid ja nende muudatusi – iseasi, kuidas see praeguses infotulvas laevaliikluse teemadel välja kostab,» märkis Hiiuväin.

Tema kinnitusel tuleb ennekõike lähtuda sellest infost, mis pileti ostu hetkel veebilehel kuvatud on. «Nii nagu reisija välja toob, ei olnud 11.25 väljumist e-poe reisigraafikus, millest tulebki juhinduda lähtuvalt eeltoodud infost,» sõnas Hiiuväin. Ta lubas, et laevafirma täiendab veebipoe kodulehel olevat infot veel selliselt, et see oleks ka muudatuste perioodil kõigile väga selgelt arusaadav.

Kuivastu–Virtsu liinil sõidab iga päev vähemalt 2000 reisijat ja pea 1000 sõidukit. «Rohkem taolisi päringuid me saanud ei ole,» kostis Väinamere Liinide turundusjuht.

Samuti lisas ta, et pärast praamiaegade muutust ei ole Kuivastu–Virtsu liinil enam olnud ooteaega ega järjekordi. «Vaid mõnest reisist jäi maha paarkümmend viimasel hetkel saabunud sõidukit, mis said juba järgmisele,» sõnas Hiiuväin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles