Tarbijakaitse kahtlustab järjekordset firmat reisijate petmises

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et loodetud puhkusereis õnnestuks, tasub enne firma tasuta uurida.
Et loodetud puhkusereis õnnestuks, tasub enne firma tasuta uurida. Foto: SCANPIX

Tarbijakaitseamet on saanud tänase päeva jooksul hulgaliselt vihjeid ja pöördumisi seoses veebilehel soodsadtehingud.eu avaldatud reisipakkumistega Bulgaariasse.

Veebilehel soodsadtehingud.eu on pakkumisel seitsmepäevane soojamaareis Bulgaariasse, mille juures puudub viide reisikorraldajale, teatab tarbijakaitseamet. Samuti ei ole avaldatud teavet teenuse osutaja kohta – nimi, registrikood, aadress, muud kontaktandmed jms. Kuna puudub viide reisikorraldajale, pole võimalik veenduda kas on olemas kehtiv registreering ja tagatis, mis on kohustuslik pakettreiside müügiks pakkumise ja müügi puhul.

Ameti sõnul tekitab ebalust  asjaolu, et broneerimiseks tuleb koheselt tasuda reisitasu digimakse.ee vahendusel ning täiendavat teavet lubatakse reisijale anda e-posti teel nädal enne reisi ning müüja kontaktandmed lubatakse avaldada pärast makse tasumist. Taoline tegutsemine ei ole tarbijakaitseameti hinnangul kooskõlas kehtivate õigusaktidega.

Amet palub kõikidel tarbijatel arvestada eelkirjeldatud puudusi ja kahtlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles