Starmani levi lubadustest hoolimata kõikjale ei ulatu

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MUX 1 võrgu leviala, kus levivad Eestis vabalevikabalid.
MUX 1 võrgu leviala, kus levivad Eestis vabalevikabalid. Foto: Levira

Vabalevi kanalite vaatamise asemel Starmani ZUUMtv paketi kasuks otsustanud inimesed võivad sattuda silmitsi olukorraga, kus olematu levi tõttu ei pruugi nad tegelikult tasulisi kanaleid näha, kuigi firma reklaamib, et nende paketi leviala katab sajaprotsendiliselt kogu Eesti.

Lääne-Virumaal Vihula valla väikeses külas elab Starmani klient Peeter Kuuskmaa. Tema maja asub mere ääres 15–20-meetriste mändide vahel.

Kuuskmaa majale paigaldas Starman eelmisel aastal antenni, et ta saaks vaadata telerit ZUUMtv paketiga. «Paigaldati kõrgeim võimalik mast, parim võimalik antenn ja võimendi, kahjuks ZUUMtv puude tagant madalast kohast mere ääres Kohtla-Nõmme ega ka Koeru saatjat kinni ei püüa,» ütles Kuuskmaa, kes ei saa liituda ka näiteks Viasatiga, sest tema sõnul tuleks selleks langetada riigimetsast viis-kuus suurt põlismändi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles