Tasulises parklas maksta ei saa

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimisautomaat
Parkimisautomaat Foto: SCANPIX

Kuigi Toilas algab tasuline parkimine tänavu 22. juunist, sunnivad märgid valla külastajaid juba praegu mererannas tulutult maksmise võimalust otsima.

«Ma lõõpisin, et kui teil seda raha kuhugi panna ei ole, siis andke mulle,» vahendas üks Toila valla elanik oma kohtumisi seaduskuulekate parkijatega, kes pöördusid maksmisvõimalust leidmata tema poole ning on isegi uurinud, kas saab mobiiliga parkida, vahendab Põhjarannik.

Toilas parkimise eest vastutav valla arendusnõunik Mehis Luus ütles, et tasulise parkimise hooaeg pole vallas veel alanud. «Oleme enamikus kohtades tasulised märgid mustade kilekottidega kinni katnud, kuid ju siis on mõni kratt neil kallal käinud ja kilekotid maha tirinud,» sõnas ta, lisades, et igapäevaselt järelevalvet märkide seisukorra üle ei peeta.

Kui varasematel aastatel tegi Toila tasulise parkimisega algust 1. juunist, siis tänavu tehakse seda 22. juunist ning lõpetatakse 31. augustil.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles