Lottemaa avas suveks taas uksed

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel avati Lottemaa uus hooaeg
Nädalavahetusel avati Lottemaa uus hooaeg Foto: Lottemaa teemapark OÜ

Nädlavahetusel avati Eesti ja Baltiriikide suurim teemapark Lottemaa, mis tänavu on saanud mitmeid uuendusi.

Lottemaa ühe rajaja, Rein Malsubi sõnul on Lottemaa teemapark palju uuenenud vaatamata sellele, et oli eelmisel suvel avatud ainult 35 päeva ja paljud pered ei jõudnudki siis seda külastada. Suuremateks uuendusteks võib Rein Malsubi sõnul lugeda uut programmi, mis sisaldab Janno Põldma poolt kirjutatud uusi näidendeid, kus osalevad lisaks juba eelmisest aastast tuntud Leiutajateküla elanikele ka mitmed uued tegelaskujud.

Vahepeal on leiutatud ka palju uusi atraktsioone ja leiutisi, näiteks muttide Johni ja Jamesi maa-alune maja, kuhu saab sisse piiluda periskoopidega, kaugele vaatamise masin Lotte maja tornis, kiuslik kaev, jooksmise masin ja mitmed muud.

Lottemaa ranna-alale jõudis suur laev, karussell ja vedrukiiged, millel lapsed saavad turnida. 

Lottemaa jääb külastajatele avatuks kuni 30. augustini, olles avatud iga päev kella 10st 18ni.

Lottemaa valmis eelmisel aastal ning baseerub Heiki Ernitsa, Janno Põldma ja Andrus Kivirähki Lotte teemalistel raamatutel ja joonisfilmidel. Teemapark asub Pärnu lähedal Tahkuranna vallas ja seal töötab suvel üle 130 inimese. See tunnistati 2014 aasta parimaks turismiobjektiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles