Ormsö jõudis Rohuküla sadamasse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisiparvlaev Ormsö.
Reisiparvlaev Ormsö. Foto: Irina Mägi

Uus reisiparvlaev Ormsö alustas Nasvalt laevaehitustehase kai äärest teekonda kodusadama Sviby suunas esmaspäeval kella 14 paiku ja jõudis Rohuküla sadamasse õhtul kell 21.45.

Plaanis on veel proovisildumine Sviby sadamasse ja kui kõik läheb hästi, siis alustab Ormsö juba homme liini teenindamist graafikujärgselt, teatas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Täna tegi liinil reise selleks ajutiselt mehitatud parvlaev Harilaid, reisijatele pakuti uue vedaja poolt tasuta kringlit.

Harilaid seisabki tavaliselt Rohuküla sadamas ning asendab plaaniliste remontide ajal põhiliselt Kõrgelaidu, edaspidi vajadusel ka Ormsöt.

Täna avati ametlikult ka e-piletite müük Vormsi liinile. Esimese päevaga osteti juuniks kokku üle 150 edasi-tagasi pileti. E-pileti omanikud peavad praegu oma piletid registreerima Rohukülas Vormsi liini kassas enne reisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles