Naljakad oksjonid Osta.ee-s

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-poes oksjonil pakutavad tooted.
E-poes oksjonil pakutavad tooted. Foto: osta.ee

15 aastat Eestis tegutsenud kauplemiskeskkonnast leiab lisaks tervele hulgale tavalistele toodetele ka mitmeid eriskummalisi.

«Oksjoni eelis muu müügivormi ees on saavutatav reaalne turuhind. Kui kuulutuse kaudu müüakse ese kas kirjeldatud hinnaga või tingitakse alla, siis oksjoni puhul ei pea ostjatega otse suhtlema ning võitjaks osutub hoopis suurima pakkumise teinud inimene,» sõnab Osta.ee tegevjuht Toomas Raist ja lisab, et enamasti kujuneb suure külastuse osaliseks vaimukas või eriline pakkumine.

Samuti selgub, et iga oksjon on erinev ning osavõtnud inimeste arv sõltub alghinnast ning müügis oleva eseme populaarsuest või ainulaadsusest. «Absoluutne rekord on paari aasta tagune keset talve müüdud lumehange oksjon. Põhjuseks väga vaimukas tekst ning sotsiaalmeedias levik,» ütleb Raist.

Allpool leiab mõned näited oksjonil pakutavatest eriskummalistest toodetest.

Foto: osta.ee

Laste hallid mopisussid, mille funktsiooniks on lisaks kandmisele ka põranda puhastamine.

Foto: osta.ee

Vibreeriv kiiver, mis on ühtlasi ka peamasseerija. Selle funktsioon on kogeda kiire eluviisi juures mõneks minutiks lõõgastust ja heaolu. Toote lõpphind 25.51 EUR

Foto: osta.ee

Omapärane pudelihoidik, mis on mähitud karvase eluka sisse. Hetke hind 0,10 EUR

Foto: osta.ee

Mugav padi, mis on pool meesterahva ülakeha. Hetke hind 25.00 EUR

Foto: osta.ee

Pudel puuviljavee valmistamiseks. Ehk pudeli keskel on spetsiaalne konteiner, kuhu pannakse puuviljad või marjad. Toote lõpphind on 14.90 EUR

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles