Uued tooted: kuiv õunasiider ja kohupiimane kohuke

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi jõhvikatäidisega kohuke.
Farmi jõhvikatäidisega kohuke. Foto: Tarbija24

Eesti joogi- ja toidutootjatel on taas uudiseid: A. Le Coq teatas uust õunasiidrist ja Farmi piimatoodete sari laienes tavalisest suurema kohupiimasisaldusega kohukestega.

Fizz Dry Apple

Tegemist on senise Sherwoodi siidri retseptuuri järgi toodetava kuiva õunasiidriga ja põhimõtteliselt on muutunud vaid nimetus. Nimemuutuse eesmärgiks oli A. Le Coqi selgituse järgi soov viia kõik nende poolt toodetavad siidrid ühise Fizzi kaubamärgi alla.

Uue nime saanud siider on teiste Fizzi siidritega võrreldes kuiv ja läheneb maistelt rohkem kergele õunaveinile.

Siider on villitud 0,33-liitrisesse keeratava korgiga klaaspudelisse.

Farmi glasuurkohukesed

Maag Piimatööstuse uued Farmi kohukesed (vanilje ning jõhvikatäidisega) on tootja teatel ühed vähesed müügilolevatest kohukestest, mille glasuuris pole kasutatud hüdrogeenitud taimerasva.

Samuti erineb uute kohukeste koostis teistest sarnastest toodetest suurema kohupiimasisalduse poolest – kohupiima on 67 protsenti. Seetõttu on Farmi kohukeste konsistents näiteks Jänksi ja Lotte kohukestega võrreldes ka teralisem ja hapukam.

Kohukesed on pakitud 40-grammistesse pakenditesse ja nende orienteeruv hind jääb veidi alla 5 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles