E-sigareti veipijate elu läheb reisides keerulisemaks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-sigareti kahjulikkuse või tervislikkuse üle on vaieldud.
E-sigareti kahjulikkuse või tervislikkuse üle on vaieldud. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Rahvusvaheline tsiviillennunduse organisatsioon teatas esmaspäeval, et e-sigarette ei lubata enam panna äraantavasse pagasisse, kuna need on põhjustanud mitmeid põlenguid.

E-sigarette kasutavatel lennureisijatel  ja meeskonnaliikmetel tuleb edaspidi võta seade lennukisalongi, et võimaliku õnnetuse korral saaks kohe sellega tegeleda, vahendab portaal NDTV agentuuri teadet.  Uus kord keelab ka e-sigarettide laadimise lennukis. «On teada mitmeid juhtumeid, kus e-sigarettide kütteelemendid on aktiviseerunud ja põhjustanud mitmeid pagasipõlenguid,» rääkis organisatsiooni juht  Olumuyiwa Benard Aliu. Tema sõnul on mitmed lennufirmad juba sellised piirangud kehtestanud.

Rahvusvaheline tsiviillennunduse organisatsiooni kuulub 191 riiki ning see tegeleb rahvusvaheliste standardite ja ohutusreeglite koostamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles