Üleskutse: vintage lasteriided

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olid ajad, kui laevad olid puust, mehed rauast ja laste riided kestsid kauem kui üks hooaeg. Kui ka sinu lastel on mõni rõivas, mida on pärandatud isalt pojale, vanaemalt lapselapsele või suurelt sõtselt vellele, siis saada meile sellest foto. Lisa palun juurde ka väike kirjeldus armsaks saanud eseme taustalooga. Oodatud on pildid nii emade näputööst kui ka Marati legendaarsetest särkidest. Pilte ootame aadressil tarbija@postimees.ee.

Auhinna panevad välja Lenne ja Postimees.

Kui ka sinu lastel on mõni rõivas, mida on pärandatud isalt pojale, vanaemalt lapselapsele või suurelt sõtselt vellele, siis saada meile sellest foto. Lisa palun juurde ka väike kirjeldus armsaks saanud eseme taustalooga. Oodatud on pildid nii emade näputööst kui ka Marati legendaarsetest särkidest. Pilte ootame aadressil tarbija@postimees.ee.

Auhinna panevad välja Lenne ja Postimees. Lenne poolt auhinnaks 40 euro väärtuses kinkekaart ja Postimees paneb välja mõnusad pleedid jahedateks suveõhtuteks. 

Lenne kaupadega saad tutvuda siin:  www.lenne.ee 

Kampaania kestab 17. juulini. 

Foto: Lugeja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles